Uitbreiding directieteam De Jong Combustion en R&V Engineering

Per 10 augustus jl. is het management team van De Jong Combustion en R&V Engineering versterkt met een nieuwe Managing Director; Ir. Tino Vinkesteijn (57). Vinkesteijn neemt deze rol over van Roel Schreurs die zich, als Sales Director, meer gaat focussen op het verdiepen en verbreden van onze commerciële inspanningen.

Met de indiensttreding van Tino Vinkesteijn is voor De Jong Combustion en R&V Engineering een belangrijk vervolg gegeven aan de geplande continuïteit en groei van de onderneming. Vinkesteijn heeft veel ervaring in de branche en vervulde directiefuncties onder meer bij NEM, Vogt Power en CMI Energy.

Vinkesteijn; “Ik kijk er naar uit om de leidende positie van De Jong Combustion en R&V Engineering verder uit te bouwen en te versterken in additionele marktsegmenten, maar ook door operational excellence na te streven in alle vezels van het bedrijf. Ik geef graag richting aan de lange termijn uitdaging van A. de Jong om in de energietransitie mee te gaan en een bredere en ook nieuwe positie in te nemen. Daarbij schep ik graag een plezierige werkomgeving voor de medewerkers en lever graag met de bedrijven een duurzame bijdrage aan klimaat en omgeving.”


Tino Vinkesteijn

De Jong Combustion en R&V Engineering zijn Europees marktleider op het gebied van de engineering en fabricage van industriële (bijstook)branderinstallaties ten behoeve van o.a. warmtekrachtcentrales voor de (petro) chemische industrie en de energiesector. Met onze brandersystemen bereikt de productie van elektriciteit en processtroom het hoogst mogelijke rendement met de laagst mogelijke emissies van schadelijke stoffen zoals NOx en CO.

Voor meer informatie graag contact opnemen met onze verkoopafdeling; dejongcombustion@dejong.nl.

Neem contact op