Hotelschool Den Haag

Renovatie van de parkeergarage, studievereniging, leslokalen, auditorium, restaurant, kantoren, studentenkamers en hotelkamers van Hotelschool Den Haag.

Projectgegevens

Projectbeschrijving Hotelschool Den Haag

Bij het renovatieproject Hotelschool Den Haag is het casco van het gebouw hergebruikt. De functie die het gebouw krijgt is hotelschool. Het gebouw bestaat uit een kelder met parkeergarage en studievereniging, leslokalen, een auditorium, restaurant gedeelte, kantoren, studentenkamers, hotelkamers en een appartement voor de beheerder.

Projectomvang

Het aanbrengen van nieuwe installaties en het plaatsen van nieuwe ketels voor de opwekking van warm tapwater. De bestaande cv-ketels bestemd voor de verwarming zijn hergebruikt.

Verwarming van de lokalen en het restaurant wordt gedaan door middel van luchtverwarming. Hotelkamers worden verwarmt en gekoeld door middel van fancoil-units en de studentenkamers en verkeersruimten worden verwarmd door middel van radiatoren.

Geïnstalleerde componenten: 3 CV-ketels cascade opstelling, 386 radiotoren, parkeergarage ventilatie, 8 luchtbehandelingskasten voorzien van een warmtewiel voor koeling en verwarming, luchtslangen, 2 koelmachines en 23 fancoil-units.

Neem contact op