Installatietechniek

Wat we doen

Een comfortabel binnenklimaat waar uw medewerkers, gasten, bezoekers of patiënten zich behaaglijk voelen. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt! Onze installatiebedrijven ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden systemen die dit mogelijk maken; gebouwgebonden klimaatinstallaties. Elk gebouw is anders en iedere sector of business vraagt om een andere benadering van het binnenklimaat. Dat begrijpen wij. Daarom kunnen we u volledig ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen core business.

Wie we zijn

De installatiegroep van A. de Jong Groep bestaat uit:

We bedienen klanten in de Benelux en focussen ons op de utiliteitsmarkt, industrie en particuliere markt. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, revitalisatie- of onderhoudsprojecten; wij zorgen voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige klimaatoplossingen. Om constante kwaliteit te waarborgen zijn wij gecertificeerd voor de kwaliteitsnormen: ISO 9001, VCA**, BRL 6000, BRL 6000-21 en SCIOS.

Innovatieve en duurzame klimaatoplossingen

Binnen ons werk hechten we veel waarde aan duurzaamheid en zorg voor mens en milieu. Continu werken we aan innovatieve, duurzame oplossingen om verduurzaming van uw vastgoed mogelijk te maken. Als klant krijgt u vrijblijvend advies over verduurzaming, energiebesparing en kostenbesparing op de lange termijn. Zo stellen wij samen met u een plan op om uw pand CO₂-neutraal te maken en bieden, indien gewenst, financiële constructies om energiebesparende maatregelen en verduurzaming mogelijk te maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en oplossingen binnen de installatietechniek? Bekijk dan onze specialisaties!

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.