Joost Naaktgeboren Delft

Joost Naaktgeboren, gevestigd in Delft, is een installatiebedrijf op het gebied van werktuigbouwkundige klimaatinstallaties voor de utiliteitsmarkt en particuliere markt. Samen met A. de Jong Installatietechniek, vestiging Schiedam en Amsterdam, maakt zij deel uit van de drie installatiebedrijven van A. de Jong Groep.

Geschiedenis

Joost Naaktgeboren vindt haar oorsprong in 1917, toen Smederij Joost Naaktgeboren werd opgericht. In de opvolgende jaren heeft het vele ontwikkelingen doorgemaakt; zo is het eigen verwarmingsinstallaties gaan ontwikkelen en heeft het veel aanpassingen gedaan op het gebied van automatisering.

Eind jaren ’90 treden vier zonen van de voormalig directeur Cornelis Naaborg toe tot de directie. Joost Naaktgeboren zet voort en verhuist in 2013 naar een nieuwe (de huidige) locatie. Eind 2013 neemt A. de Jong Groep de bedrijfsactiviteiten over. Na een aantal slechte jaren, als gevolg van economische crisis, is er besloten een nieuwe koers te gaan varen door krachten te bundelen met de Jong.

Overname

De organisatie van Joost Naaktgeboren is na de overname door A. de Jong Groep opnieuw vormgegeven. De organisatie is, net als bij De Jong, ingedeeld in twee afdelingen: Projecten en Beheer & Onderhoud. Beide organisaties zien door de fusie kansen om activiteiten op het gebied van klimaattechniek en energiebeheer bij beide bedrijven te versterken.

Naast klimaatoplossingen voor de utiliteitsbouw en industrie, biedt Joost Naaktgeboren ook particuliere klimaatoplossingen.

Gaslekkage

Bent u een particulier en heeft u last van een gaslekkage? Of is u gasmeter reeds vervangen door Stedin voor een slimme meter en is er tijdens de vervanging een gaslek geconstateerd waardoor uw gasleiding is afgesloten? Wij helpen u graag met een oplossing voor uw gasleiding.

Contact

Heeft u een storing of heeft u interesse en wilt u in contact komen met Joost Naaktgeboren? Neem dan contact met ons op via +31(0)152134910.

 

Joost Naaktgeboren logo

Contact us