A. de Jong Installatietechniek Schiedam

A. de Jong Installatietechniek, gevestigd in Schiedam, is een middelgroot installatiebedrijf op het gebied van gebouwgebonden werktuigbouwkundige klimaatinstallaties in de utiliteitsmarkt en industrie. Samen met A. de Jong Installatietechniek vestiging Amsterdam en Joost Naaktgeboren maakt zij deel uit van de drie installatiebedrijven van A. de Jong Groep. Onze installatiebedrijven bedienen klanten in de volledige Randstad, zo ook in Rotterdam.

Werktuigbouwkundige klimaatinstallaties

Onder de noemer ‘’doe waar je goed in bent’’ zijn alle werkzaamheden van A. de Jong Installatietechniek gericht op werktuigbouwkundige klimaatinstallaties. Reeds vanaf het begin van de jaren zestig adviseren, ontwerpen, installeren en beheren wij warmte-, lucht- en koelinstallaties voor ventilatie, luchtreiniging en een prettig leefklimaat in gebouwen. Een specialisme waarmee wij door de jaren heen – gelet op onze klantenkring – een degelijke en betrouwbare reputatie hebben opgebouwd. Een reputatie waar we trots op zijn. Daarom stellen wij alles in het werk om ons specialisme ook in uw voordeel te laten werken.

Contact

Heeft u een storing of heeft u interesse en wilt u in contact komen met A. de Jong Installatietechniek Schiedam? Neem dan contact met ons op via +31(0)104469222.

 

Logo_Trademark_Installatietechniek

Contact us