A. de Jong Installatietechniek Amsterdam

A. de Jong Installatietechniek Noordwest, gevestigd in Amsterdam, is een middelgroot installatiebedrijf op het gebied van gebouwgebonden werktuigbouwkundige klimaatinstallaties in de utiliteitsmarkt en industrie. Samen met A. de Jong Installatietechniek vestiging Schiedam en Joost Naaktgeboren maakt zij deel uit van de drie installatiebedrijven van A. de Jong Groep.

Noordwest

Het voormalige HRI Installatietechniek (opgericht in 1986) is in 2011 overgenomen door A. de Jong Groep. In augustus 2014 is HRI Installatietechniek verder gegaan onder de naam A. de Jong Installatietechniek Noordwest. Hierin is door A. de Jong Groep de eerste stap gezet om als landelijk georganiseerde onderneming verder te groeien. Om meer onderlinge uniformiteit te creëren is ervoor gekozen de handelsnaam A. de Jong Installatietechniek te voeren. A. de Jong Installatietechniek Noordwest is met name werkzaam in Noord-Holland.

Contact

Heeft u een storing of heeft interesse en wilt u in contact komen met onze vestiging in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via +31(0)756847060.

 

Logo_Trademark_Installatietechniek

Neem contact op