Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Installatietechniek

Een comfortabel binnenklimaat waar uw medewerkers, gasten, bezoekers of patiënten zich behaaglijk voelen. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt! De installatiebedrijven van A. de Jong Groep ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden systemen die dit mogelijk maken; gebouwgebonden klimaatinstallaties. Elk gebouw is anders en iedere sector of business vraagt om een andere benadering van het binnenklimaat. Dat begrijpen wij. Daarom kunnen we u volledig ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen core business.

Industrial burner systems

Heeft u een verbrandingsvraagstuk, bijvoorbeeld voor een gasstroom, een vloeibare brandstof of een afvalgas, waarbij u binnen de geldende emissie-eisen moet blijven? De Industrial Combustion Group gaat graag voor u aan de slag. Wij hebben een lange geschiedenis in het engineeren, ontwerpen, produceren en inbedrijfstellen van op maat gemaakte industriële brandersystemen. Met meer dan 160 jaar ervaringskennis opereren we wereldwijd voor opdrachtgevers in verschillende sectoren met allemaal specifieke verbrandingsvraagstukken.

Over ons

Heeft u een verbranding gerelateerde vraag of zoekt u naar een passende oplossing voor uw binnenklimaat? Dan denkt De Jong graag met u mee. Wij zijn een industrieel familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. We hebben twee productgroepen: gebouwgebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Al onze producten dragen zoveel mogelijk bij aan het verlagen van het energieverbruik en emissies en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Vanuit onze vestigingen in Schiedam, Amsterdam, Hilversum en Delft bedienen we opdrachtgevers over de hele wereld.

Lees verder

Referenties

Als familiebedrijf vinden we het maatschappelijk welzijn en daarmee samenhangend het welzijn van onze klanten en medewerkers erg belangrijk.

Marketing & Communication Officer

A. de Jong Groep

Referenties

Our installations are everywhere. Looking at the world map from left to right, there are dots from the US, Canada, Europe, Asia to Australia.

Sven Reichrath

De Jong Combustion

Referenties

Als de gebouwgebonden installaties in werking zijn gesteld, komt beheer en onderhoud aan de orde. Wij nemen graag de zorg voor uw installaties van u over zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Manager Beheer & Onderhoud

A. de Jong Installatietechniek

Referenties

In het verleden wisselde ik vaak van installateur. Ik probeer altijd af te spreken dat er geen meerwerk ontstaat en dat de planning wordt gehaald. Een installateur is geneigd dat altijd toe te zeggen, maar uiteindelijk lukt het nooit. Maar het is De Jong wél gelukt. Dat maakt ze een betrouwbare partner.

Matthijs Kaak

Skepp design+build

Referenties

Samen met u en eventuele ketenpartners doorlopen wij de wensen en verwachtingen met betrekking tot uw core business. Voor elke klantvraag bieden wij passende oplossingen.

Projectleider A. de Jong Installatietechniek

A. de Jong Installatietechniek

A. de Jong Groep verlengt partnership met Excelsior

8 februari 2016

A. de Jong Groep heeft het partnerschap als rugsponsor van Excelsior met drie jaar verlengd. ,,Wij zijn erg tevreden over het verloop van ons huidige partnerschap’’, vertelt Marketing &...

A. de Jong Groep genomineerd voor Familiebedrijven Award 2016

22 januari 2016

A. de Jong Groep is op 22 januari 2016 genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2016. Op 7 april 2016 wordt bekend wie de opvolger wordt van Koninklijke de Heus, winnaar van de Familiebedrijven...

Langst dienende medewerker A. de Jong Groep nu officieel met pensioen

21 december 2015

Na 65 jaar in dienst te zijn geweest neemt Nico van Adrichem, 81 jaar oud, afscheid van A. de Jong Groep. Nico is hiermee de langst dienende medewerker in de geschiedenis van A. de Jong Groep. Bij...