Integrated Solutions Through Energy & Environmental Technology

Installatietechniek

Een comfortabel binnenklimaat waar uw medewerkers, gasten, bezoekers of patiënten zich behaaglijk voelen. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt! De installatiebedrijven van A. de Jong Groep ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden systemen die dit mogelijk maken; gebouwgebonden klimaatinstallaties. Elk gebouw is anders en iedere sector of business vraagt om een andere benadering van het binnenklimaat. Dat begrijpen wij. Daarom kunnen we u volledig ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen core business.

Industrial burner systems

Heeft u een verbrandingsvraagstuk, bijvoorbeeld voor een gasstroom, een vloeibare brandstof of een afvalgas, waarbij u binnen de geldende emissie-eisen moet blijven? De Industrial Combustion Group gaat graag voor u aan de slag. Wij hebben een lange geschiedenis in het engineeren, ontwerpen, produceren en inbedrijfstellen van op maat gemaakte industriële brandersystemen. Met meer dan 160 jaar ervaringskennis opereren we wereldwijd voor opdrachtgevers in verschillende sectoren met allemaal specifieke verbrandingsvraagstukken.

Over ons

Heeft u een verbranding gerelateerde vraag of zoekt u naar een passende oplossing voor uw binnenklimaat? Dan denkt De Jong graag met u mee. Wij zijn een industrieel familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. We hebben twee productgroepen: gebouwgebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Al onze producten dragen zoveel mogelijk bij aan het verlagen van het energieverbruik en emissies en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Vanuit onze vestigingen in Schiedam, Zaandam, Hilversum en Delft bedienen we opdrachtgevers over de hele wereld.

Lees verder

Referenties

Wij nemen graag de zorg voor uw technische gebouwgebonden installaties van u over zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Manager Beheer & Onderhoud

A. de Jong Installatietechniek

Referenties

Als specialist in werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties, nemen wij de zorg voor uw technische installaties graag van u over. U kunt zich dan focussen op uw eigen core business.

Projectleider

A. de Jong Installatietechniek

Referenties

Tijdens mijn zoektocht naar een stageplek raadde een medestudent mij de A. de Jong Groep aan. Zijn ervaring met dit bedrijf was erg goed en dus had ik hoge verwachtingen toen ik op sollicitatie mocht komen. Tijdens het gesprek werd er al volledig aan mijn verwachtingen voldaan en voelde ik de speciale sfeer die er in dit bedrijf hangt.

Stagiair/afstudeerder

R&D Afdeling

Referenties

Ik heb veel variatie in mijn werkzaamheden en krijg daarin de ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Werkvoorbereider en Inkoper

De Jong Combustion

Referenties

Wij hebben voor A. de Jong Groep gekozen na een aanbesteding. De manier waarop ze alles aan ons verteld hebben en hoe zij vinden dat je met een pand als dit om moet gaan, dat heeft ons vertrouwen gegeven om voor De Jong te kiezen.

Voormalig directrice

Beurs WTC Rotterdam

Laatste jaar unieke samenwerking SBV Excelsior, Yes We Care en A. de Jong Groep

24 augustus 2015

A. de Jong Groep gaat het laatste jaar in van de driejarige samenwerking met Yes We Care en SBV Excelsior. In 2013 heeft A. de Jong Groep voor drie jaar haar plek als rugsponsor van SBV Excelsior...

Uitfasering koudemiddel R-22

6 augustus 2015

Van alle koudemiddelen in de koeltechnische installaties in Nederland draait nog een aanzienlijk deel op het chloorhoudende koudemiddel R-22. Ter bescherming van de ozonlaag zijn internationaal...

Power-Gen Europe 2015: een geslaagde editie

3 juli 2015

Op 9, 10 en 11 juni jl. stonden onze branderbedrijven, De Jong Combustion en R&V Engineering, op één van de grootste en meest toonaangevende energiebeurs van Europa: de Power-Gen. Met bijna...